• Slaapt jouw kind slecht?
  • Heeft jouw kind hier gedurende de dag last van?
  • Heeft het impact op jullie als gezin?

Pfff… wat kan een slaapprobleem een negatieve stempel op de sfeer in huis drukken! Niet alleen je kind maar ook de rest van het gezin heeft er last van. Je sleept je vanwege de slapeloze nachten door de dag heen en ziet misschien alweer als een berg op tegen de avond.

Graag deel ik GRATIS mijn e-book:

“Slaapt jouw kind slecht?!
Ontdek 7 eyeopeners bij slaapproblemen en wat je eraan kan doen.”

In de jaren dat ik kinderen en hun gezin met slaapproblemen begeleid, ben ik veel verschillende redenen en combinaties van slecht slapen tegen gekomen. Het mooie vind ik altijd dat wanneer een gezin de échte reden(en) van het slecht slapen ontdekt, ze het probleem pas kunnen oplossen. Ik help daar graag bij!

Ik kan je verklappen dat vooral eyeopener 5 ouders het meest aan het denken zet.

Je ontvangt het e-book direct in je mailbox. Niet ontvangen? Kijk even in je spambox. Je krijgt tevens aanvullende tips en inspiratie. Jouw gegevens worden niet gedeeld. Ik werk via deze privacy policy. Je kunt je ook op ieder moment weer uitschrijven.

Aanvraag gratis e-book