Selecteer een pagina

“Waarom kunnen we nou niet ÉÉN nacht fatsoenlijk slapen!”

Als ik voor iedere keer dat ik dit heb gehoord een tientje kreeg, zat ik nu lekker op een vakantieresort.

Ik leef mee met de gefrustreerde en hopeloze ouders van kinderen die slecht slapen. Ik herken van vroeger de waanhoop omdat voor je gevoel echt ALLES al is geprobeerd. Zelfs achter het behang plakken heeft niet geholpen 🤪

Radeloos van alle ’trucjes’ die je uit de kast hebt gehaald. Maar ook sceptisch en het vertrouwen gewoon even helemaal kwijt zijn dat het nog goed gaat komen. En toch…

Geloof me, er is écht een structurele oplossing voor de slaapproblemen binnen jullie gezin. Zelfs één die precies bij jullie als gezin past en volledig vanuit jullie behoeften in te vullen. De touwtjes samen weer zelf in handen, zonder toeters en bellen. Óf juist wel, wanneer dit bij jullie past.

“Maatwerk vanuit je gezin is de sleutel naar een fijne nachtrust en genietmomenten overdag”

 

 

Met oog voor jouw als werkende moeder, vanuit authentiek ouderschap. Waarbij je kind én jezelf het beste gunt en geeft. Tijdens het doorbreken van de cirkel van slecht slapen staan balans verbinding en plezier voorop. Daar ga ik altijd voor!

 

Klinkt dit als muziek in de oren maar denk je alleen maar: “Hoe dan? Waar haal ik de energie vandaan?” Neem dan even contact met mij op!

Contact

Wil je graag contact

met mij opnemen?

Vul dan onderstaand formulier in.

 

7 + 12 =

Over mij

Ik ben Linda Royackers, getrouwd, mama van 2 (dochter 2007 en zoon 2012) en een hond.

Mijn eerste ervaring met slaap, vooral het tekort aan slaap 😉, was bij mijn eigen kinderen. Dus ik weet precies wat het is om na een slechte nacht en met een half gevulde batterij aan het werk te gaan. Weer volledig op te gaan in het zorgen voor en geven aan alles en iedereen… behalve aan mezelf. Totdat het niet meer lukt.

Ik ben een vernieuwende creatieve denker. Heerlijk en erg handig wanneer ik uitdagingen rondom slaap binnen een gezin krijg die niet 1, 2, 3 zijn op te lossen. Zeker wanneer ik door een organisatie voor mensen met een beperking wordt betrokken bij een complex slaapprobleem. 

Verder ben ik zorgzaam en graag van betekenis voor anderen, zeker gezinnen. Dat heeft er altijd al ingezeten. Eerder als (kinder)oefentherapeut Cesar en nu voor gezinnen die met slaapproblemen kampen. Waarbij ik vanuit een brede en frisse blik naar slaap binnen het gezin kijk. Geen quick-fix, om vervolgens weer terug bij af te zijn. Ik ga voor een duurzame oplossing bij slecht slapen binnen het gezin. Passend en op maat!