Slaapgebrek en autisme - advies van slaapexpert Linda Royackers

Ga nou gewoon slapen! Ik ben ook moe!

Je weet van binnen echt wel dat je kind niet expres wakker blijft. Dat dit gewoon te maken heeft met het verwerken van de dag. Alle informatie, prikkels en momenten dat het even niet lekker liep of ze de totale afstemming met de omgeving mistte moet nog een plekje krijgen. Dit vraagt meer tijd en energie dan bij leeftijdsgenootjes. En ja, hierdoor gaan slecht slapen en autisme vaak hand in hand.

Jullie hebben samen al van alles geprobeerd maar niets lijkt te helpen of maar voor korte duur. De moed zakt je in de schoenen en de frustraties en irritaties lopen per dag op. Zo gaat het niet langer. Voor je gevoel loop je maar rondjes in het blijven proberen om je kind te laten slapen. Zodat je ook zelf nog de rust en tijd voor jezelf ervaart. Want ondertussen ben jij voorbij het ‘moe zijn’. Je bent op.

Wat zou jij nou écht willen?

Vertel eens, vanuit de grond van je hart, zonder dat je bij voorbaat al denkt of zegt dat dit niet kan. Wat wil je écht voor je slecht slapend kind met autisme én voor jezelf en de rest van je gezin?

Ik ben heel erg benieuwd!

Niet alleen benieuwd maar nog liever wil ik jouw helpen bij de slaap binnen jouw gezin met autisme. Tijdens een slaap-lekker-sessie ontdek je binnen 30 minuten wat wél werkt om beter te slapen, afgestemd op jullie gezin. De sessie is digitaal en gratis. Je hoeft alleen maar zelf een koffietje of theetje in te schenken, een rustig plekje te vinden en jezelf deze tijd en mogelijkheid te gunnen. Spreken we elkaar?!

Oplossingen voor autisme en slaap van Linda Royackers